Certificate

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Topgal a.s
Topgal a.s
Školské tašky a aktovky Topgal sú certifikované, ergonomické, pohodlné, ľahké, kvalitné a štýlové.

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
    (najnovšie prvé)
  • Dátum recenzie
    (najstaršie prvé)
  • Hodnotenie
    (najvyššie prvé)
  • Hodnotenie
    (najnižšie prvé)
Nemam co vytknúť. Ano,odporúčam pravidelne.
Tak ,ako aj v minulosti tak aj teraz veľká spokojnosť kúpou školskej tašky kvalita,farba,rýchle doručenie super a preto odporúčam na 100%
plusy: Krasny tovar, rychle dodanieminusy: žiadne
Rýchle dodanie, nemám žiadne výhrady.
plusy: Siroka ponúkaRýchle dodanie
Veľmi pekne a kvalitné tašky
minusy: žiadne
Super, komunikácia. Objednávku som potrebovala zmeniť a vďaka ochotnému personálu táto zmena prebehla hladko a rýchlo. Taška prišla krásna kvalitná a už robí radosť. Ďakujem
Školské taštičky sú úžasné, takisto peračníky k nim, kvalitné. Všetko nám vyhovuje. Deti - obrovská radosť. Ďakujeme.
So školskou taškou od Topgalu som velmi spokojná.Taska je velmi dobrej kvality,farby velmi pekne a sýte,spracovanie kvalitne,rozdelenie úložného priestoru pre školáka vyhovujúce. Uz sme mali tašky od Topgalu pri staršej dcére a boli sme spokojní,preto aj pri kúpe školskej tašky pre mladšiu bola voľba hned jasná.
Ziadne
Bleskové dodanie, kvalitný tovar, skvelá komunikácia a promptná výmena tovaru, ktorý bol omylom zaslaný za ten, ktorý sme si naozaj objednali. Objednávala som už niekoľkokrát a keď bude znova treba školskú tašku, peračník a pod, zasa objednám topgal

Znak eKomi!