Certificate

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Ocenený zlatým znakom eKomi!

svadobne-oznamenia.eu
svadobne-oznamenia.eu

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
Daniel E.
Doporučujeme,velmi sme spokojný
Katarína B.
Dobrý deň.
Objednávali sme cez Vás pozvánky na oslavu a musím povedať, že sú krásne.
Obchod je prehľadný a s návrhmi sa výborne pracuje.
Rýchlosť dodania pri osobnom odbere 1 deň, čiže skvelé.
Takže hodnotím veľmi pozitívne a v prípade potreby sa zasa obrátim práve na Pamas.
Kniha je pekná, kvalitne spracovaná. Elegantný dizajn. Komunikácia s predajcom v poriadku a taktiež dodanie bolo rýchle. Ďakujem za spoluprácu.
Alexandra A.
Ďakujeme krásne za pozvánky,obálky,knihu,pero...Neskutočne krásna práca, rýchle dodanie. Naozaj firma Pamas už dopredu spríjemnila náš svadobný deň.
Dobrý deň,

Pozvánky sú úžasné, sme nadmieru spokojní. Dokonca prišli aj skôr, než bol uvedený dátum dodania. Ďakujeme krásne.
100% spokojnosť, rýchle vybavenie.
Doporučujem
Rýchle objednanie cez internet, možnosť si navrhnúť a upraviť svadobné oznámenia podľa seba bez nutnosti čakať na návrh od spoločnosti. Výborná ponuka ďalších služieb a doplnkových produktov. V piatok objednané v utorok mam svadobné oznámenia u seba na stole. Veľká spokojnosť :)
Dobrý deň všetko bolo v poriadku ...
Objednala som si svadobnú knihu hosti prišla ešte krajšia ako som čakala ... veľmi rýchle dodanie môžem len odporúčať ❤️❤️❤️😘 Ďakujeeeeem
Prístup rýchly a milý....
Veľmi príjemná pani pri telefonickom rozhovore, komunikácia, vybavenie objednávky veľmi rýchlo, s ochotou.

Znak eKomi!