Široká ponuka – u nás si vyberie skutočne každý - od značiek, cez výživu, až po doplnky na cvičenie. Značkové produkty s overenými účinkami – sústredíme sa na kvalitu, aby ste dostali vždy to najlepšie. Tradičné s históriou i vylepšené novinky – ponúkame vám overené ako i vynovené lahôdky pre vaše svaly. Zaujímavé akcie – vždy nejaké zľavy vám pomôžu ušetriť a zároveň si dopriať i čosi navyše. Maximálna spokojnosť našich zákazníkov – presvedčte sa v ich referenciách. Oslovili sme mnohých doma i v zahraničí- viac ako 30 000 zákazníkov zo Slovenska, Českej Republiky, Talianska, Nemecka a Španielska. Dlhoročné skúsenosti – sme na trhu 11 rokov a vieme, čo predávame, preto vám radi poradíme na základe reálnych skúseností. Odborné poradenstvo – ste začiatočník alebo potrebujete postúpiť na vyšší level? Obráťte sa na nás. Odberné miestov Žiline – sme reálne aktívni aj mimo Internetu. Okrem vyzdvihnutia tovaru si ho všetok môžete aj pozrieť a vybrať priamo na mieste.
Viac

- pozitívne 98.58%
- neutrálne 0.99%
- negatívne 0.43%
Počet hodnotení: 704
Vypočítané z 235 hodnotení zákazníkov (za posledných 12 mesiacov)
- 98.58%
- 0.99%