Certificate

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Ocenený zlatým znakom eKomi!

supersvaly.sk
supersvaly.sk
Široká ponuka – u nás si vyberie skutočne každý - od značiek, cez výživu, až po doplnky na cvičenie. Značkové produkty s overenými účinkami – sústredíme sa na kvalitu, aby ste dostali vždy to najlepšie. Tradičné s históriou i vylepšené novinky – ponúkame vám overené ako i vynovené lahôdky pre vaše svaly. Zaujímavé akcie – vždy nejaké zľavy vám pomôžu ušetriť a zároveň si dopriať i čosi navyše. Maximálna spokojnosť našich zákazníkov – presvedčte sa v ich referenciách. Oslovili sme mnohých doma i v zahraničí- viac ako 30 000 zákazníkov zo Slovenska, Českej Republiky, Talianska, Nemecka a Španielska. Dlhoročné skúsenosti – sme na trhu 11 rokov a vieme, čo predávame, preto vám radi poradíme na základe reálnych skúseností. Odborné poradenstvo – ste začiatočník alebo potrebujete postúpiť na vyšší level? Obráťte sa na nás. Odberné miestov Žiline – sme reálne aktívni aj mimo Internetu. Okrem vyzdvihnutia tovaru si ho všetok môžete aj pozrieť a vybrať priamo na mieste.

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
    (najvyššie prvé)
  • Hodnotenie
    (najnižšie prvé)
František Gergel
Váš obchod odporúčam všetkým. je úžasný
Tomáš Krpelan
Myslel som, že balíček mi bude doručený na adresu ale bolo treba si prísť po neho do na tipsportu
Dusan Mackulin
Z mojho pohladu a mojich objednavok nemam nejake namietky
Lukas Bardy
👍🏼
Stanislav Kešniak
som spokojny a nemm ziadne vyhrady
Alena Mrazkova
skvelý obchod , objednávala som už viac x
Samuel Puškár
Ja som bol nadmieru spokojný
Tibor Varga
Vsetko bolo v poriadku, a rychle
Roman Hlubocký
všetko prebehlo v poriadku
katarina Lazarova
Okamžitá reakcia na objednávku,monitorovaný celý proces a rýchle dodanie.Vďaka

Znak eKomi!