Certificate

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Ocenený zlatým znakom eKomi!

melodyshop.sk
melodyshop.sk
Melodyshop.sk disponuje nielen sieťou kamenných predajní, ale aj nahrávacím štúdiom, ktoré je situované v Žiline a je súčasťou kamennej pobočky Melodyshop-u. Svojou rozlohou a vybavením sa radí medzi popredné štúdia na území Slovenskej a Českej republiky. Zaujímavosťou štúdia je samotná rozloha nahrávacej miestnosti s pôdorysom 62m², ktorá umožňuje nahrávanie menším orchestrom alebo umeleckým súborom. Hudobníkom sú okrem nahrávacej miestnosti a réžie k dispozícii kúpeľna s WC, sprchovým kútom a priestranné zázemie s kuchyňou.

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
    (najvyššie prvé)
  • Hodnotenie
    (najnižšie prvé)
Stanislav Klucik
Super rychle dorucenie, priazniva cena.
Kmenta Ladislav
Zákaznícky servis🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Stanislav Palúch
Som s Vami veľmi spokojný, veľmi rýchlo vybavujete objednávku, rýchlo o tom informujete mailom zákazníka, volíte lacného a rýchleho dopravcu (čo je veľmi dôležité hlavne pri menších objednávkach), nebalíte tovar do zbytočných obalov (ako nemenovaný int. obchod, ktorý mi poslal tovar zabalený postupne v štyroch ! krabiciach),
Peter Nagy
Ceny sú trošku vyššie, nuž ale, za kvalitu sa platí. Na druhej strane, nie každý si to môže dovoliť a preto, nejaké zľavové riešenie by pomohlo nie len kupujúcim, ale aj predávajúcemu
Stanislav Trencansky
Vsetko prebehlo v poriadku. Dakujem
Peter Candal
Odporúčam obchod, na druhý den som mal tovar vo výd. boxe. (objednaval som ešte v ranných hodinách deň predtým)
Velmi rýchle dodanie, a presne to čo som si objednal.
Marián Taraba
Objednávka bola vybavená v krátkom čase, odporúčam
Pavol Dolezal
Odporučím aj znamim
Super obchod
Vladimír Mieris
Určite obchod doporučujem všetkým.
Peter Füle
Objednávka prebehla v poriadku a dodanie tovaru bolo expresne rýchle.

Znak eKomi!