Certificate

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Ocenený zlatým znakom eKomi!

melodyshop.sk
melodyshop.sk
Melodyshop.sk disponuje nielen sieťou kamenných predajní, ale aj nahrávacím štúdiom, ktoré je situované v Žiline a je súčasťou kamennej pobočky Melodyshop-u. Svojou rozlohou a vybavením sa radí medzi popredné štúdia na území Slovenskej a Českej republiky. Zaujímavosťou štúdia je samotná rozloha nahrávacej miestnosti s pôdorysom 62m², ktorá umožňuje nahrávanie menším orchestrom alebo umeleckým súborom. Hudobníkom sú okrem nahrávacej miestnosti a réžie k dispozícii kúpeľna s WC, sprchovým kútom a priestranné zázemie s kuchyňou.

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
    (najnižšie prvé)
Dominik Martinický
Pridajte prosím svoj komentár
Lada Mia Haverlová
Som vďačná a spokojná za promptné riešenie s prepravcom pri probléme s omeškaním dodania.
Objednávkový proces je OK.
Ružena Moravčíková
Nadštandardný a proklientsky pristup
Štefan Pánis
Jednoznačne odporúčam! Bol som nadšený z mimoriadne poučnej prezentácie o gitarách, kde som sa dozvedel všetko potrebné. Oceňujem, že všetky moje dotazy boli trpezlivo a odborne zodpovedané. Vďaka tomu som si bez akýchkoľvek pochybností vybral svoju ideálnu gitaru. Služby sú na špičkovej úrovni – maximálna spokojnosť a profesionálny prístup, aký sa dnes len tak nevidí.
Ivan Horčiak
S celým procesom od nájdenia slúchadiel na Vašej stránke, cez objednanie výrobku, až po doručenie som bol spokojný.
Michal Svorada
Veľmi rýchla dodávka a bezproblémové vybavenie
Natália Gettlerová
Odporúčam tento obchod - rýchle dodanie, bezpečné balenie, výhodné ceny
Miroslav Galgánek
Kvalitný produkt za rozumnú cenu
Petra Madarová
Vsetko super. Spokojnost. Rychle dodanie.
Tomáš Imriška
Prisli mi struny ineho rozmeru nez som si objednal a zaplatil...

Znak eKomi!