Certificate

Ocenený štandardným znakom eKomi!

Ocenený štandardným znakom eKomi!

benedictus.sk
benedictus.sk
„Svojich pacientov chcem vyliečiť, nie liečiť“ hovorí úspešná lekárka a spoluzakladateľka značky BENEDICTUS, MUDr. Renáta Téglássy. mudr.renata gorthova Život nám často zmení naše plány, a aj keď sa to na začiatku môže zdať ako nezmyselné či neférové, často je to v konečnom dôsledku pre nás to najlepšie čo sa nám mohlo stať. Tak to bolo aj v prípade doktorky Renáty Téglássy, ktorá spolu s MUDr. Gustávom Kalauzom stojí za zrodom slovenskej značky výživových doplnkov na prírodnej báze- BENEDICTUS.

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
    (najnovšie prvé)
  • Dátum recenzie
    (najstaršie prvé)
  • Hodnotenie
    (najvyššie prvé)
  • Hodnotenie
    (najnižšie prvé)
Ja som veľmi spokojná. Ďakujem.
Áno, dom spokojná s objednávkou u Vas
Som veľmi spokojná s objednávkovým procesom i so zákazníckym servisom. Bolo to pre mňa veľmi milé prekvapenie, že po objednaní esenciálnych olejov som bola telefonicky kontaktovaná a informovaná o ich užívaní a postupe pri kombinácii s inými produktami. S nadšením odporúčam známym esenciálne oleje Benedictus. Ďakujem.
všetko bolo v poriadku a určite vas budem odporúčať
Úžasné ako všetky ich olejčeky. Ak váhate isto kúpte. Mne rozhodne pomohli
• som spokojná za služby a budem odporúčať ostatným
Ja osobne som spokojný a nič by som nemenil
určite odporúčam, treba vyskúšať, treba byť dôsledný v užívaní a trpezlivý a výsledky sa dostavia. Nie však na druhý deň, ale o trochu dlhšie, no o to je to dlhšie trvajúce. Plesne vymizli pretože ich to zničí v zdroji nie tam, kde to vidíme/cítime navonok.
Výborná zákaznická podpora, dostala som odpoveď na všetky otazky ohľadne produktov i zdravia....určite odporúčam:)
Som veľmi spokojná

Znak eKomi!