Certificate

Ocenený zlatým znakom eKomi!

Ocenený zlatým znakom eKomi!

benedictus.sk
benedictus.sk
„Svojich pacientov chcem vyliečiť, nie liečiť“ hovorí úspešná lekárka a spoluzakladateľka značky BENEDICTUS, MUDr. Renáta Téglássy. mudr.renata gorthova Život nám často zmení naše plány, a aj keď sa to na začiatku môže zdať ako nezmyselné či neférové, často je to v konečnom dôsledku pre nás to najlepšie čo sa nám mohlo stať. Tak to bolo aj v prípade doktorky Renáty Téglássy, ktorá spolu s MUDr. Gustávom Kalauzom stojí za zrodom slovenskej značky výživových doplnkov na prírodnej báze- BENEDICTUS.

Viac

Menej

Hodnotenia predajcov - od zákazníkov pre zákazníkov

• Dátum recenzie
    (najnovšie prvé)
  • Dátum recenzie
    (najstaršie prvé)
  • Hodnotenie
    (najvyššie prvé)
  • Hodnotenie
    (najnižšie prvé)
Velmi spokojna a dakujem vam za kvalitne leky🙏🙏🥰🥰
Som spokojna :) Super produkty
Nadmeru som spokojna. Hlavne s produktom na mocove cesty, okamzita ulava pri akutnom zapale moc. ciest. Verim, ze pomoze aj pri mojom chronickom zapale moc. ciest. Nadmieru som spokojna ohladom poradne, kontaktova som vas ohladom dlzky uzivania produktu na moc. cesty, kedze mam chronicky zapal plus popisala som ine zdravot. problemy a pan doktor Dr. Kalauz mi poradil velmi dobre ohladom celkoveho zdravot. stavu a vdaka jeho rad si doobjednavam dalsie produkty. (este mu odpisem email) Dakujem krasne za vas servis a rady.
Uz som vas odporucila ostatnym a nadalej budem.
objednávkový proces OK,
objednávam prvý raz, tak uvidíme
Nejaky vernostny program pre stalych odberatelov?
Budem odporúčať ďalej.
Objednávala som si prvýkrát a bola som spokojná. Fandím celému tímu za odvádzanú záslužnú prácu.
Super dobra kvalita teším sa objednavku
Super🙏👍😊Dakujem vam za kvalinne leky🙌🫶
Maximalna spokojnost

Znak eKomi!